donderdag 15 november 2012

My UnicornCake.


Hi. Zoals ik jullie waarschijnlijk al wel verteld heb (of niet...?) moeten we een blog maken voor ons schriftelijk examen Engels. Nou, laat maar komen! Na ongeveer 3 jaar bloggen weet ik wel ongeveer waar ik op moet letten en waarop niet. UnicornCake is mijn tweede blog ooit, en ik ben er trots op. Ja, de drie jaar hiervoor was allemaal op deze zelfde, saaie, ontzettend veranderende blog. Eigenlijk is het UnicornCakee, wegens een naam die al bezet was. (:c) De header, de pagina's, de inleiding en het eerste postje zijn er al, nu op weg naar nog wat postjes. Er moeten er ongeveer tien op komen te staan voor redelijke puntjes en het moet binnen twee weken ingeleverd worden, dus ik ga serieus uit mijn pijp moeten beginnen komen.


Ofcourse, I'd love you guys om daar eens een kijkje te nemen en lekker veel reacties achter te laten en me ook te volgen, dan kan ik jullie lekker terugvolgen met twee blogjes, if you'd like to. Het is natuurlijk wel helemaal in het Engels omdat het een Engelse blog moet worden voor schriftelijk Engels, obviously. Dus daarom. Bam. Waarschijnlijk gaan mijn posts daar jullie wel erg bekend voorkomen aangezien ik van plan ben wat posts van SombrCore gewoon te vertalen en het op UnicornCake te plaatsen, maar goed. Ik was eerst aan het twijfelen of ik wel reacties en/of volgers zou toelaten op mijn schoolblog, omdat de kans dan bestaat dan mensen zo via jouw blog mijn 'echte' blog vinden via de reacties, en dat wil ik niet. Zeker omdat ik de meeste mensen in mijn klas niet echt moet. Dus daarom twijfel ik nog een beetje, misschien kan je het best anoniem reageren of zo, of ik reageer gewoon met mijn Unicornblogje. Of zo iets.

Wat wel opvalt, is dat de rest van de klas gewone namen heeft, zoals hun naam en voornaam, of hun "Daily Life" etc, weet ik veel, behalve ik en mijn beste vriendin. De mijne is UnicornCake en de hare PandaHatsAreEpic. Zo zijn we dus wel.

Ik zou het enorm appreciëren om jullie terug te zien in mijn cakeje! <3

Kus. <3

11 opmerkingen:

 1. Huh, zo grappig dat je dat meot doen voor school! Alleen als ik dat moest doen, dan zou ik echt niet weten wat ik online zou zetten :')..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi!
  Aww the other blog will be better for me because I understand better English than your language :P
  The header of the blog is very cute, and I like your personality!

  XOXO
  CCC

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks for visiting my blog!
  Followed you on Bloglovin' and Pintrest.
  Hope u can do the same:)

  xoxo
  Veronica

  Chic All Over

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lovely post :)
  I like your blog,would You like to follow each other ? just let me know dear :)
  XO MP.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi lovely,
  how did you spend your weekend?
  If sometimes you can not resist the temptation to eat some sweets, take a look at my latest post :)
  Xoxo
  Mary
  Fashion tea at 5

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh! lovely!! :)
  Kisses
  MyGlamourCupcake.blogspot.it

  BeantwoordenVerwijderen