About Me
Mae govannen, Mensen.
Mijn naam is Sofie en ik ben 15 jaartjes geleden op de aardbol gedropt, op 1 juli om precies te zijn, op een klein landje genaamd België. SombrCore is mijn plekje op het web, waar ik alles kwijt kan wat ik wil. Waarover? Niets. I don't know. I'll probably never know. Hier wordt over mijn interesses geblogd, plaatjes de wereld ingestuurd, gezaagd tegen het beeldscherm van de computer, filmpjes gedropt en nog veel meer. So prepare.
Mijn bezigheden op nutteloze dagen zijn houden van mijn elektrische gitaar, en vaak krijg ik er dan ook wel wat klankjes uit. Verder zijn dansen en paardrijden mijn favoriete sporten, en mijn verzorgpaard is mijn halve leven. Nog wat bezigheden zijn tekenen, schrijven, muziek luisteren, fotografie, internet verkennen, bloggen en vloggen. Ik ben graag en vaak creatief bezig, en hou van herinneringen en foto's. Ik zit in ASO Grieks Latijn, en ik mijn vrije tijd studeer ik Elvish op mezelf, omdat dat een prachtige taal is. Tolkien was een prachtig  schrijver. Ik lees veel en ben dol op gamen, zoals World of Warcraft. Vooral omdat daar blood-elven inzitten, eigenlijk.
Ik heb een vriend, waar ik al een tijdje mee samen ben, momenteel bijna een jaar. Ik heb een bandje met mijn beste vriendin, ondanks dat ik niet kan zingen. Dat laat ik over aan de bassist, en blijf zelf trouw bij mijn gitaar. Ik heb twee katten, twee konijnen, drie kippen, en had een tijdje geleden als logés twee cavia's. En een broer. Ik had nog twee katten, drie konijnen en een kip, maar die kijken nu via een andere manier naar mij. Ik wil geen kinderen, gewoon lekker veel huisdieren. Ik heb mijn eigen stijl en ben daar trots op. Ik draag wat ik wil, luister wat ik wil, doe wat ik wil en gedraag me zoals ik dat wil. Als mensen beginnen te zagen, ga ik van RAWR.
Ik ben vegetariër en drink geen frisdranken. Mijn leven bestaat buiten school, vrienden en hobby's uit Lord of the Rings, Harry Potter, Star Wars en de serie Merlin. Epic stories. Lord of the Rings is mijn leven. Zou niet weten wat ik zonder mijn dagelijkse portie Elven en magische Ringen zou moeten doen. Ook Merlin als prachtige sorcerer is een drugje voor mij.
Nog een gigantisch deel van mijn leven is mijn muziek. Mijn muzieksmaak bevat over het algemeen metal (<3), maar ook nog wat andere stijlen, zoals punk, alternatief, screamo etc. Yeah.
Ik heb doorzettingsvermogen, ben een perfectionist en kan tegen wat pijn. Ik zal nooit half werk afleveren, opgeven, iets met fouten laten staan of toegeven dat ik iets niet kan, behalve als dat echt zo is en ik geprobeerd heb. Je zal me ook niet zo snel open over mijn gevoelens horen praten, alles zit en blijft in dat kleine hoofdje van mij. Ik kan niet tegen  mensen die te snel opgeven, en ben allergisch aan arrogante mensen. Ik heb iets tegen mensen die labellen en in een hokje plaatsen. Tegen vooroordelen. Tegen mensen die hun Engelse 'I' (ik) met een kleine letter schrijven, en mensen die Elfen degraderen. Wannabe's en zielige aandachtzoekertjes mogen ook wegblijven, anders kunnen ze kletsen krijgen.
Zo, dat was het alweer. Have fun met mijn blogje, maar blijf aardig voor mij en voor elkaar, niemand heeft wat aan spammers of nutteloze haters. Remember: haters make you famous, unicorns zijn awesome en reality is a prison.
Elen sila lumenn omentilmo, namaarie. <3