zondag 15 juli 2012

Backjes.


Jupla. Juist teruggekomen van twee zalige weekjes Italië avec de ouders en le boyfriend. Oeh, ik heb het naar m'n zin gehad. Maar toch is het extra leuk als je na zo'n lange tijd eindelijk je kamertje weer in je armen kan houden. Figuurlijk dan.
Ik had een paar artikels voorop geschreven, met als gedachte ze lekker in te plannen zodat ik die twee weken toch geen gigantische stiltes op mijn blog zouden zijn. Ah, fail. Ben ze compleet vergeten in te plannen. Verheug je nu maar al op artikels waarin verwezen wordt naar mijn vakantie in Italïë, een paar weekjes geleden geschreven. Yay. Smart me.Maar ik mag niet klagen. Ik heb me ontzéttend geamuseerd in Italië. We zaten aan het Gardameer, en zoals mijn ouders het noemen, het Mekka van het mountainbiken, omdat daar zoveel bergjes te vinden zijn. Koele zwembadjes, prachtige meertjes, zalige uitzichten, mooie bergen, en vooral, véél boeken. Ik heb me rotgeamuseerd. En ja, in die twee weken hebben ik en mijn vriend wat discussies gehad, maar geen ruzie. En leuke discussies. Lekkere vakantie-discussies. Ik hou ervan.


Elke dag in short en topje. Elke dag een boekje en een zwembad. Die oh zo warme hitte. De gezellige stadjes en winkeltjes. Yeah. En dan kom je in België. Bam, strontweer. Maar toch genoot ik er ontzettend van om mijn kamertje weer te zien. En jullie. Mijn laptop. Mijn eigen gitaar (we hadden een oude van mijn vriend mee). Gewoon al mijn rommeltjes. Joepie.Natuurlijk heb ik, direct als ik thuiskwam, mijn broertje (ahum, -tje? Hij is twee jaar ouder en een hoofd groter) een lekker dikke knuffel gegeven, mijn twee katjes bijna gewurgd, mijn kippen een gedagje gaan zeggen, en de eigenaresse van mijn verzorgpaard een berichtje gestuurd om te laten weten dat ik back in town ben.


Ik heb lekker veel foto's getrokken met mijn nieuwe camera, waar ik dus ook een artikel van had 'ingepland' maar dus tot nu toe niet verschenen is. Maar die komt nog wel, haha. Alle foto's die je in dit artikel ziet zijn zelf getrokken.Ik heb jullie gemist. Ik hou van jullie.

Dikke kus. <3


8 opmerkingen: