dinsdag 13 maart 2012

Tag: Alfabet

Helluw, dacht dat het wel weer eens tijd werd voor een lekker persoonlijk tagje, so enjoy! :)


A. Age: 13
B. Best friend: Ik ben niet zo'n meisje dat één groepje vaste, beste vriendinnen heeft. Maar mijn allerbesties zijn zéker mijn vriend(je), we zijn ongeveer een halfjaar samen en met hem spreek ik echt over alles. En zijn zus, waardoor we elkaar eigenlijk zijn tegengekomen, is ook iemand waar ik echt alles mee kan delen. Ook heb ik nog een paar meisjes in m'n klas waar ik ook ontzettend goed met overeenkom, maar echte besties zijn dat dus niet.
C. Chore you hate: Pff... Hier weet ik eigenlijk niets, ik denk het konijnenhok uitkuisen.
D. Dreamhouse: Langs de ene kant wil ik groot en open wonen, met veel dieren, maar langs de andere kant wil ik in een loftje, studio gaan wonen. Klein, maar wel ontzettend mooi.
E. Essential start of your day: Muziekje, gsm aan, stijltang aan, gezicht wassen, dat soort dingen.
F. Favorite color: Zwart.
G. Gold or silver: Zilver.
H. Height: 1,80 m.
I. Instruments I play: Ik kan blokfluit (trots ;p), (elektrische) gitaar, bas, en nu wil ik keyboard of drummen gaan leren.


J. Job Title (most recent): Nope. Barvrouw bij m'n dansschool, haha!
K. Kids: Geen! Niemand begrijpt me erin, maar zoals het er nu voorstaat wil ik laten geen kinderen.
L. Life is incomplete without: My music <3, mijn vriend, mijn gitaar, vrienden, dansen, mijn paard Roxis.
M. Music that you always listen to: Metal! Death metal, Rock, Post-Hardcore, Punk, Screamo... <3 Ik zal binnenkort eens eens een artikel maken met wat goede songs.


N. Nickname: Fieke, Softie, Tijger. (Ja, echt...)
O. Overnight hospital stays: Een keer, met mijn tanden, en binnenkort nog eens, wéér met mijn tanden. Eerst voor een spleetje tussen de twee voortanden weg te halen (ja, ik weet het, één van de zeven schoonheden) en de volgende keer om mijn wijsheidstanden te laten trekken... Bah! Al is dat waarschijnlijk niet blijven slapen.
P. Phobias or fears: Ik heb ontzettende claustrofobie! Dat is dan ook alles, geen hoogtevrees ofzo, maar kleine ruimtes... Verschrikkelijk. Ook heb ik natuurlijk ontzettend bang om iemand kwijt te raken, maar dat is normaal, denk ik. Ook heb ik echt angst om doof of blind te worden, dat is ook echt wel eng.
Q. Quote from a movie: Niet echt, ik heb vooral quotes van liedjes, clipjes, etc. Als ik er dan toch eentje moet kiezen, ga ik voor "Everyone has secrets. It's just a matter of finding out what they are." van The Girl With The Dragon Tattoo.


R. Reason to smile: Goede muziek, goede gitaarstukjes, veel inspiratie, cd's, mooie foto's (fotografie, zelf getrokken of op internet), lekkere quotes, ontzettende lachbuien, daagjes met mijn vriend, paard Roxis, grappige dieren, een goed nieuw liedje ontdekken, een zalig oud liedje herontdekken ;).
S. Siblings: Grote broer, twee jaar ouder.
T. Time you wake up: Ik moet om 08.20u op school zijn, maar omdat ik echt ontzettend ver van school woon, sta ik meestal op rond half 7. Soms vroeger.
U. Underwear: Liefst donker, paars, zwart, donkerblauw, ...
V. Very important date this year: de dag waarop ik verjaar, waarop ik een jaar samen ben met m'n vriend, dans- en paardrijwedstrijden, dat soort dingen. Of daagjes dat ik ga beginnen optreden met mijn band, die zijn ook belangrijk ;). Nahaha. Ik hoop dat deze er komen ;).
W. Worst habit: Ik gebruik de hele tijd ontzettend veel verkleinwoordjes, ik word er echt zelf irritant van soms! Ik heb ook nog rare gewoontes, maar dat zijn er te veel om op te noemen ;). Ik kan soms ook best dwangneurotisch doen, dat kan soms best beangstigend overkomen.
X. X-ray's you've had done: Geen een! Trots ;D.
Y. Yummy food you make: Smoothies (rekenen we even onder 'food' ;p), maar ook lekker bakken zoals cupcakes vind ik heerlijk :).
Z. Zoo animal: Giraf! Prachtige dieren. Of apen. Haha.


Zo, dit was het alweer. Ik tag iedereen die dit tagje leest en zin heeft om hem over te doen, haha! ;)

Love, Sofie.

1 opmerking: