zaterdag 22 september 2012

I Saved My Heart For Someone Who Left Me Breathless.

 
Ik ben geen klef iemand. Nooit geweest ook, trouwens. Maar met hem is alles anders. Vandaag ben ik een jaar samen met mijn vriend. Een jaar. En ik zie hem nog altijd even graag. Voor heel wat mensen is dit misschien helemaal niet zo lang, maar voor mij vind ik dat geeneens zo slecht. Ik ben een plakkertje, als ik me eenmaal durf over te geven aan iemand, heeft diegene me ook helemaal. Misschien dat velen van jullie nu moeten kotsen van klefheid, en dat zou ik vroeger ook gedaan hebben. Ik wist niet dat dit soort gevoelens bestonden, en al helemaal niet dat ik ze ooit zou toegeven voor iemand, omdat ik me zo kwetsbaarder opstel dan ik ooit heb gedaan. Maar ik deed het, gaf me over, liet me gaan, en kijk waar ik nu sta. Ik ben gelukkiger dan ooit.

Nu ik dit nog schrijf, is het nog woensdagavond. Pas zaterdag, 22 september zijn we officieel een jaar samen, daarom dat ik dit artikel ingepland heb. Morgen, vrijdag en zaterdag heb ik hier geen tijd voor, dus schrijf ik het nu al, omdat ik voel dat er nu gewoon niets fouts kan lopen. Ik zie hem gewoon graag, en ik weet hij mij ook. Maar nu, serieus, ik had nooit gedacht dat ik zo van één persoon kon genieten, zo intens van elke minuut, elke seconde die er voorbijtikt. EDIT: Ondertussen is het zaterdag, alles is nog dik aan. Beware voor nog veel meer jaartjes! c:


Ik wil niet te klef gaan doen, want als ik zelfs zoiets lees/zie/whatever, word ik er zelf helemaal ongemakkelijk van. Zelfs dit typen is voor mij veel moeilijker dan typen over zware onderwerpen, gewoon mijn gevoelens durven tonen, ook al is het aan een beeldscherm en wat onbekende gezichten daarachter (met enkele uitzonderingen). Normaal worden mijn artikels ellendig lang, geschreven op relatief korte tijd. Maar dit duurt zo veel langer, voor zo veel minder tekst, omdat ik moet nadenken over elk woord dat ik schrijf.


Er zijn zo veel dingen die ik wil vertellen, maar ook zo veel dingen die ik voor mezelf wil houden, opsluiten in een kamertje in mijn hoofd, hopend dat ze er nooit meer uitgaan. Maar die soort gedachten worden dan verwerkt op een andere manier, met pen en papier. En van alle dingen die ik wil vertellen, is er één de belangrijkste. Ik hou van je. <3

Kus. <3

Bron foto's.

35 opmerkingen:

 1. Lovely blog! I'm following and I hope you can follow me back!

  www.mylovelyfashionstyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stom dat je alleen Engelse reacties krijgt op deze post, terwijl ze niet weten waarover het gaat. Gefeliciteerd, Sofie! Ik kan niet uit ervaring spreken, maar ik geloof dat ik genoeg boeken heb gelezen om me enigszins een voorstelling te maken. Maar er kan niets op tegen de werkelijkheid, maar zoals ik al zei: geen ervaring.
  Ik hoop voor jou/jullie dat jullie nog lang bij elkaar mogen blijven♥
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Pfoe, ik ben eerlijk gezegd inderdaad wel blij dat ik eindelijk mijn eigen taaltje tegenkom, tnx! Is inderdaad redelijk stom.
   Dank je wel! <3

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd, wat een ontzettend lief artikel :) mooi geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteert, Soof! Ik ben echt blij voor je. Ik heb zelf helaas niet zo veel geluk in de liefde, om eerlijk te zijn werkt het me alleen maar tegen. Maar vandaag is het JOUW speciale dag dus ga ik dat niet verpesten met mijn dieptrieste gefriendzonede verhalen. Ik hoop dat jullie nog lang bij elkaar blijven! ♥

  Liefs, May X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw, da's zo lief! <3
   En je mag je verhalen altijd kwijt hoor, als je wil! ;)
   Tnx <3

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd meid! Ik snap wel wat je bedoelt, het is helemaal niet klef over raar het is eigenlijk vrij normaal dat het iets moeilijker is om jezelf open te geven aan iemand :). Ik wens jullie nog vele jaren! Hopelijk heb je vandaag iets leuks gedaan met hem ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wonderful post:) thank u for share:)


  www.svetusvet.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd en het is erg inspirerend om dit te lezen x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk geschreven en lieve woorden. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk geschreven en lieve woorden. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk geschreven en lieve woorden. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey dear, I'm following on bloglovin (follow back?) if you give me the link of your youtube channel' I'll follow you also there!
  Come back soon to visit my blog: Cosa mi metto???
  Win your favorite item from Mosquito!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefelciteerd! Echt super leuk geschreven! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd! Mooi geschreven. Ik herken mezelf hier ook best in. Ik heb nu voor het eerst een serieuze relatie en was daarvoor erg op mezelf en had nooit gedacht dat ik mijn echte soul mate zou vinden. Het was ook best wennen aan de gevoelens maar ik ben echt super happy. Ik zou niet meer alleen willen zijn. Ik wens jullie iig heel veel geluk en dat jullie nog heeeel lang van elkaar kunnen genieten! :) wat kan liefde tog mooi zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat superlief geschreven! Ik herken mezelf hier zo erg in, ik heb nu bijna anderhalf jaar een relatie met mijn vriend en ben gelukkiger dan ooit. Het is zo leuk :)
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super lief, gefeliciteerd! (:
  Er komen nog heel veel jaartjes bij he! :D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lovely blog! Wanna follow each other? Visit my blog and let me know!
  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh! Thank You honey :)
  I want to follow You! :)
  Keep in touch :*

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Following back (follower number 156!)
  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nice blog! ;-))))

  I'm following you now and waiting for you to follow back.

  http://eny-style.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. lovely post. that winnie the pooh illustration is so beautiful.

  xoxo
  lilly

  http://lostinseptember.blogspot.de/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Love your blog! This outfit is great!
  Do you want to follow each other on gfc and bloglovin ?? Let me know posting on my blog :)
  S▲NDR▲
  www.sunkissedlovechild.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. hi. I dont understand what you wrote in post but pictures are awesome. After looking on these pictures I think you wrote something about maybe love? :)
  I love winnie the pooh:) there is a lot of worth words:)

  I will happy if you'll check my blog out;) and follow;)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Love your blog! This outfit is great! :*

  I'm following you

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hi dear! I've seen your comment on my blog! Thanks a lot! It's a pleasure to be your follower :)) you have an onteresting blog! So cute!!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hey, thanks for comment and of course can follow each other (: Your blog is nice..

  BeantwoordenVerwijderen