woensdag 20 juni 2012

Vakantie.


Zelf getrokken.
Eindelijk. Eindelijk! F*cking eindelijk! De examens zijn gedaan, dus op dit moment ben ik helemaal blij. Ik moet niet meer naar school voor september! Natuurlijk moet ik nog wel een paar dagen een paar uur mijn hoofdje op school laten zien om mijn rapport en punten te gaan halen en om examens in te kijken etc., maar de lessen en examens zijn gedaan! Ik denk toch dat ik het redelijk goed gedaan heb (Opgepast, hoogmoed komt voor de val, zeggen ze altijd! Zeker nu ik het verhaal van Teske heb gelezen...), maar ik kan sowieso niet dubbelen omdat mijn punten gewoon altijd prima waren gedurende het hele jaar. Me is happy!


Ik vind wel persoonlijk (en een beetje trots) dat ik het bloggen toch redelijk goed heb volgehouden tijdens de examens. Ik heb toch regelmatig iets van me laten weten. :) Niet elke dag, maar dat doe ik sowieso niet, omdat ik dat niet kan volhouden.

Vandaag was een redelijk leuke dag. Ik weet dat ik volgend jaar nog op deze school moet zitten, maar heb die twee (en een halve) maand vakantie (en vrijheid) toch écht wel nodig. Toen mijn examen gedaan was, ben ik letterlijk met een vriendin naar buiten gedanst. Het boeide me echt niet was ze van me dachten, het was vakantie! Mijn vriend is direct mee met me naar huis gekomen omdat we elkaar tijdens de examens niet echt veel hebben kunnen zien, maar die is nu dus weg. De vakantie is voor mij nog maar net begonnen, en heb hem al helemaal volgepland. Vandaag ben ik ook weer voor het eerst sinds het begin van de examens naar m'n verzorgpaardje gegaan, was een heerlijk weerzien. Morgen ga ik shoppen met m'n beste vriendin en daarna kan mijn verzorgpaardje mij weer verwachten. De rest van de week zit ook al behoorlijk vol. Maar geen paniek: ik heb nog wel wat filmpjes om jullie bezig te houden. ;)

Vergeet niet: ik hou van jullie! En ik steun al diegene die nog wel examens hebben, ik denk aan jullie! :) Nu ga ik heerlijk wat van mijn vrije tijd genieten. Wat gitaar spelen, wat bloggen, wat filmen, wat foto's kijken, World Of Warcraft'en, je kent het wel. ;)

Dikke kus. <3

11 opmerkingen:

 1. Oh, wat heerlijk! Ik heb morgen laatste lesdag en dan nog SE week :(
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik moet nog twee dagen toetsen :(
  Daarna nog mn cijfers en rapport halen en een dagje naar de efteling! Ik duim voor je dat je goeie cijfers haalt :D KOMT GOED <3
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tuurlijk kunnen we elkaar volgen!
  Ik volg je alvast, volg je terug ? :')
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yes! Eindelijk vakantie! Fijn dat het erop zit :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi dear. Nice blog. Mayve we could follow each other? please, let me know*

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat lekker zeg! Geniet er van, zou ik zeggen:)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lovely blog dear! I am a new follower. :) Will you follow me back? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awh lekker zeg! Ik moet het nog drie weekjes volhouden:( xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn, dat je nu al die vrije tijd hebt! Héérlijk, ik moet nog eventjes wachten.. Nog drie dagen les, dan toetsen tot volgende week Dinsdag. Daarna heb ik toch eindelijk vrije tijd. Kijk er nu al naar uit, maar gelukkig stelt de toetsweek bijna niets voor dit jaar, haha! Geniet van je vakantie! :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi!

  Xx
  http://brightandbrunette.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen