donderdag 28 juni 2012

Met een A'tje geslaagd.

Zelf getrokken.

Jup! Ik heb een A'tje. :) Ik weet niet hoeveel lezeressen hier uit België komen, en ik weet ook niet hoeveel Nederlandse het snappen. Maar oké, ik heb dus een a-attest! Wat wil zeggen dat ik overmag en gewoon de richting mag doen die ik wil, dus niet moet afzwakken ofzo. Met andere woorden: met glans geslaagd. :) Me is happy!


Hoewel ik hier al uitlegde dat ik er niet zo'n drama van maakte en redelijk zeker was van een goede afloop, begonnen de kriebeltjes vandaag toch een beetje te komen. Ik ben een echte stresskip, ik word zenuwachtig om het minste. Dus ook hier, ontzettend zenuwachtig. Maar bleek dus uiteindelijk nergens voor nodig te zijn: ik ga gewoon nu van mijn vakantie genieten.
Mijn vriendinnen, broer en vriend zijn ook allemaal door, dus: me is happier! ;)
Wat nu? Tot nu toe heb ik het erg druk gehad, ik heb sinds de examens gedaan zijn misschien één dagje van nietsdoen gehad, en zelfs dan had ik wel iets te doen (denk: vrienden, paardrijden...). Morgenvroeg moet ik vroeg het bedje uit, want dan moet ik bloed laten trekken. Voor mijn vegetarisme en omdat ik mijn wijsheidstanden moet laten trekken (stolling enzo). Zondag is mijn verjaardag (yay!), en ik dacht echt dat dat nog helemaal niet zo dicht bij was. Ik realiseerde me serieus dinsdag ofzo pas dat het gevaarlijk dichtbij begon te komen. Waarschijnlijk ga ik die dag gewoon met wat vriendjes weg ofzo.

Ben gisteren naar de bib geweest, heerlijk nieuw leesvoer ophalen voor de vakantie. Heb nu al 2 boeken uit, moet ik meer zeggen? Ik heb ook de Lord Of The Rings boeken gehaald, alle drie, in het Engels. Heb ze uiteindelijk toch gevonden! Een lekkere uitdaging, ik zet snel mijn tandjes in die boeken.

Volgende week maandag vertrek ik op vakantie naar Italië. Heb er echt ontzettend veel zin in! Normaal gingen we met de ouders en broer, maar mijn kleine broertje (16), had geen zin om mee te gaan, dus blijft hij gezellig thuis. Daarom mag mijn vriend nu mee (mijn ouders kunnen het echt heel erg goed met hem vinden), dus me is the happiest! ;)

Zo, dit was even een snel updateje over mijn leven. Lekker veel dikke zever, maar wel leuk om het zo eens aan de wereld te laten weten. Olé!

Dikke kus. <3

14 opmerkingen: